Asociatia ,,Speranta pentru Romania” lanseaza eSperanta.ro – magazin caritabil de cadouri personalizate

Dragilor, suntem bucurosi sa va anuntam lansarea magazinului online caritabil eSperanta (www.esperanta.ro). eSperanta.ro este un proiect al asociatiei ,,Misiunea Speranta pentru Romania'', un pas inovator in sustinerea cauzelor umanitare in care este implicata asociatia. Suntem mai mult decat un magazin Magazinul caritabil eSperanta.ro va ofera o gama foarte bogata de cadouri si produse personalizate, perfecte…

Dragilor, suntem bucurosi sa va anuntam lansarea magazinului online caritabil eSperanta (www.esperanta.ro).

eSperanta.ro este un proiect al asociatiei ,,Misiunea Speranta pentru Romania”, un pas inovator in sustinerea cauzelor umanitare in care este implicata asociatia.

Suntem mai mult decat un magazin

Magazinul caritabil eSperanta.ro va ofera o gama foarte bogata de cadouri si produse personalizate, perfecte pentru orice ocazie. De la obiecte, cani, tablouri, tricouri, plusuri, puzzle-uri, brelocuri personalizate, fiecare produs este realizat cu grija pentru a asigura o calitate deosebita.

Suntem mai mult decat un magazin caritabil de cadouri personalizate, suntem un partener in sustinerea cauzelor umanitare.

Fiecare cadou personalizat pe care il vei comanda de la esperanta.ro, este mai mult decat o tranzactie comerciala. Toate produsele personalizate sunt achizitionate si produse de asociatia ,,Misiunea Speranta pentru Romania”, si sunt vandute in scop caritabil.

Ne concentram ajutorul pe copiii bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli foarte grave, pe care ii puteti vedea pe site-ul nostru: www.sperantapentruromania.ro

Vindem in scop caritabil doar produse noi, de calitate si cu responsabilitate

Suntem mandri sa o spunem ca fiecare produs si cadou personalizat din magazinul nostru caritabil are design-ul facut de noi, intern. Apoi, la comanda voastra toate aceste produse si cadouri personalizate ,,prind viata” cu ajutorul aparatelor si tehnologiei de care dispunem.

Chiar daca aceste produse sunt vandute in scop caritabil, activitatea noastra este una economica, comerciala. De aceea, ne asumam responsabilitatile fiscale, platind toate taxele si impozitele conform codului fiscal.

Cu toate aceste, angajamentul nostru este ca cea mai mare parte din profitul obtinut sa il directionam catre cauzele umanitare in care ne implicam, lasand in acelasi timp suficiente resurse ca sa ne putem dezvolta.

Alege un cadou personalizat vandut in scop caritabil

Suntem constienti ca produsele noastre sau unele similare pot fi gasite la vanzare si pe alte magazine, uneori poate la preturi mai bune. Fiecare este liber sa aleaga sa cumpere, sa comande de unde doreste.

Va indemnam si va recomandam sa alegeti produsele si cadourile noastre personalizate. Alegand sa cumparati de la noi, sustineti o cauza caritabila.

Suntem pe un drum plin de provocari

In Romania conceptul de magazin online caritabil este inca la inceput de drum. In occident, activitatile economice alte ONG-urilor sunt deja foarte dezvoltate.

Pasim pe un drum plin de provocari, avand scopul sa ii ajutam pe romani sa inteleaga se inseamna un magazin caritabil si care sunt avantajele lui. Stim ca nu va fi usor, insa, ca asociatie ne-am asumat aceasta provocare.

Va invitam cu drag sa vizitati magazinul nostru online de cadouri personalizate www.esperanta.ro

Lasă primul comentariu

0
    0
    Coșul tău
    Nu ai adăugat nimic în coșMagazin