Ceas personalizat de perete, rotund, cu 19 poze si text – Elevi

Cod:

76,00lei

Ceas personalizat rotund cu opțiunea de a adăuga 19 poze memorabile devine o mică fereastră către amintiri din anii petrecuți împreună cu colegii și profesorii.

  • *Alegea mărimea

    Reset options

    *Încarcă aici cele 19 poze

Ajuta-ma sa inving cancerul

Sunt Amelia, am 2 anisori, si sufar de cancer de sange, adica leucemie. Sunt in Turcia la tratament, iar costurile sunt foarte mari. Prin comanda ta ma vei ajuta sa imi platesc tratamentul. Multumesc!
Cumpără și Donează !
Comenzi telefonice

+40 770 118 381

Comanda prin Whatsapp

 0770118381

Livrare in max: 1-3 zile lucratoare
Vândut în scop caritabil

Celebrează momentele speciale ale școlii cu un ceas personalizat rotund, o amintire deosebită pentru întreaga clasă. Acest ceas personalizat de perete cu 19 poze si text pentru întreaga clasă și un mesaj dedicat elevilor și profesorului reprezintă un mod unic de a marca legăturile și amintirile din perioada școlii.

Cu opțiunea de a adăuga 19 poze memorabile pe cadranul ceasului, fiecare imagine devine o mică fereastră către amintiri din anii petrecuți împreună cu colegii și profesorii. De la zâmbetele din clasa întâi până la momentele speciale din ultimul an de școală, fiecare poză personalizează ceasul într-un mod unic și profund personal.

Iar pentru a întregi frumusețea personalizării, poți adăuga mesajul emoționant pentru elevi și profesorul vostru. Acest mesaj poate exprima recunoștința și aprecierea voastră pentru îndrumare și învățămintele oferite de profesor sau poate sublinia legătura specială dintre colegi.

Acest ceas personalizat nu doar marchează timpul, ci și amintirile prețioase ale anilor de școală. Personalizează acum acest ceas pentru a sărbători reușitele, prieteniile și legăturile formate în timpul școlii. Cu fiecare ticăit, veți retrăi acele momente minunate și veți aprecia frumusețea personalizării unice a acestui ceas.

Mărimi

18cm, 20cm, 30cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceas personalizat de perete, rotund, cu 19 poze si text – Elevi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ghid de mărimi