Ceas personalizat rotund cu 6 poze – Nuntă

Cod:

76,00lei

Ceas personalizat rotund cu 6 poze pentru miri este mai mult decât un cadou, este un simbol al unității și al începutului unei vieți împreună.

  • *Alegea mărimea

    Reset options

    *Încarcă aici cele 6 poze

    *Introdu data

    *Introdu numele

Ajuta-ma sa inving cancerul

Sunt Amelia, am 2 anisori, si sufar de cancer de sange, adica leucemie. Sunt in Turcia la tratament, iar costurile sunt foarte mari. Prin comanda ta ma vei ajuta sa imi platesc tratamentul. Multumesc!
Cumpără și Donează !
Comenzi telefonice

+40 770 118 381

Comanda prin Whatsapp

 0770118381

Livrare in max: 1-3 zile lucratoare
Vândut în scop caritabil

Transformă momentul tău special într-o amintire eternă cu un ceas personalizat rotund, conceput special pentru a celebra ziua ta de nuntă. Acest ceas personalizat cu poze pentru nuntă este mai mult decât un cadou – este o cronică a iubirii voastre, un simbol al unității și al începutului unei noi vieți împreună.

Poți adăuga fotografii care să încapsuleze cele mai frumoase momente din ziua nuntii voastre pe cadranul acestui ceas. Fie că sunt imagini din ceremonie, zâmbetele voastre în timpul dansului sau mici detalii ce au făcut ziua specială, aceste poze personalizează ceasul într-un mod unic și profund personal.

Și pentru a adăuga un sentiment special, cuvintele “Să vă iubiți mult”, vor sublinia importanța dragostei și unității în căsătoria voastră.

Fie că alegi să păstrezi acest ceas în casa voastră ca simbol al iubirii voastre sau să îl oferiți drept cadou pentru un cuplu proaspăt căsătorit, acest ceas personalizat cu poze pentru nuntă și mesaj pentru viitoarea familie va trezi emoții sincere și va aduce o notă unică de eleganță în locuința voastră. Personalizează acum acest ceas pentru a marca dragostea voastră și pentru a sărbători momentul magic al căsătoriei. Cu fiecare ticăit, veți simți că dragostea voastră crește și mai mult.

Mărimi

18cm, 20cm, 30cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceas personalizat rotund cu 6 poze – Nuntă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ghid de mărimi