Ceas personalizat rotund cu poză – Evenimente

Cod:

76,00lei

O recenzie client

Ceas personalizat rotund cu poza evenimentelor importante îți oferă posibilitatea de a sărbători și eterniza momente speciale într-un mod memorabil.

 • *Alegea mărimea

  Reset options

  *Încarcă poza

  *Introdu numele

  *Introdu data evenimentului

Ajuta-ma sa inving cancerul

Sunt Amelia, am 2 anisori, si sufar de cancer de sange, adica leucemie. Sunt in Turcia la tratament, iar costurile sunt foarte mari. Prin comanda ta ma vei ajuta sa imi platesc tratamentul. Multumesc!
Cumpără și Donează !
Comenzi telefonice

+40 770 118 381

Comanda prin Whatsapp

 0770118381

Livrare in max: 1-3 zile lucratoare
Vândut în scop caritabil

Descoperă o modalitate unică de a comemora evenimente importante cu un ceas personalizat rotund care devine o adevărată operă de artă funcțională. Acest ceas personalizat reprezintă o punte între trecut și prezent, oferindu-ți posibilitatea de a sărbători și eterniza momente speciale într-un mod memorabil.

Cu opțiunea de a adăuga o poză care să amintească de evenimentul important, acest ceas devine un martor silențios și fermecător al acelor clipe speciale. Fie că este vorba de o nuntă, o aniversare sau o altă ocazie deosebită, imaginea personală pe cadranul ceasului adaugă o notă sentimentală și personală.

Pe lângă fotografie, poți personaliza ceasul cu menționarea datei evenimentului. Acest detaliu subtil conferă unicitate și autenticitate fiecărui ceas. Fiecare privire la ceasul personalizat cu menționarea datei și numelui va trezi amintiri fericite și emoții speciale.

Indiferent dacă alegi să oferi acest ceas drept cadou sau să-l păstrezi ca o amintire prețioasă, el devine o piesă centrală în decorul și viața ta. Personalizează acum acest ceas pentru a comemora evenimentele importante din viața ta sau pentru a face un cadou cu adevărat memorabil. Cu fiecare ticăit, vei retrăi acele momente speciale și vei aprecia frumusețea personalizării unice a acestui ceas.

Mărimi

18cm, 20cm, 30cm

 1. Camelia Orbulescu

  Foarte frumoase

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ghid de mărimi