Despre noi

Bine ați venit la esperanta.ro – magazinul caritabil al asociatiei Speranta pentru Romania. Suntem una dintre cele mai active organizații caritabile din țară, dedicată ajutorării copiilor aflați în lupta cu boli grave precum cancerul, leucemia și altele.

Scopul nostru principal și obiectivul nostru permanent este de a strânge fonduri pentru plata tratamentelor, terapiilor și operațiilor necesare copiilor care luptă cu aceste afecțiuni dificile. De-a lungul timpului, am reușit să susținem numeroasi copii in lupta lor cu boala și să oferim speranță acolo unde era mai multă nevoie, cu ajutorul donațiilor generoase ale oamenilor cu inimă mare.

Am decis să extindem și mai mult această misiune nobilă prin lansarea magazinului nostru online, esperanta.ro. Suntem primul magazin caritabil din România care oferă produse noi, direct de la furnizori sau din producție proprie. Vrem să subliniem faptul că nu vindem produse second-hand – toate articolele noastre sunt noi și de cea mai înaltă calitate.

Prin achiziționarea produselor noastre, nu doar că vă bucurați de produse de calitate, dar contribuiți și la cauza noastră nobilă. Fiecare achiziție, fiecare comanda plasata pe esperanta.ro este in mod indirect o donatie pentru copiii bolnavi, pentru a oferi șanse mai bune de vindecare copiilor care se luptă cu boli grave.

Vă invităm să explorați magazinul nostru online, să descoperiți gama noastră variată de produse și să faceți parte din misiunea noastră de a aduce speranță în viețile celor care au nevoie de ea cel mai mult. Vă mulțumim că sunteți alături de noi în această călătorie și că ne ajutați să transformăm fiecare produs într-un gest de iubire și susținere pentru copiii aflați în lupta vieții lor. Esperanta.ro – magazinul tau caritabil.

Detalii juridice:

Denumire: Misiunea Speranta pentru Romania

Sediu social: comuna Sepreus, str. Mihai Veliciu, nr.30, jud. Arad

Punct de lucru: Sat. Sanleani, comuna Livada, str. Librariei, nr. 565, jud. Arad

CUI: RO26044485

Email: esperanta@gmail.com

Telefon: +40 770 118 381