Placă ardezie personalizată poză și nume – Love Story

Cod:

69,00lei

-8%

Placa ardezie personalizata cu poza, nume și date importante devine un suport perfect pentru povestea voastră de iubire

 • *Dimensiuni

  Reset options

  *Introdu cele doua nume

  *Introdu poza

  *Introdu textul tău

  *Introdu textul tău

  *Introdu anul în care s-au născut copii

Ajuta-ma sa inving cancerul

Sunt Amelia, am 2 anisori, si sufar de cancer de sange, adica leucemie. Sunt in Turcia la tratament, iar costurile sunt foarte mari. Prin comanda ta ma vei ajuta sa imi platesc tratamentul. Multumesc!
Cumpără și Donează !
Comenzi telefonice

+40 770 118 381

Comanda prin Whatsapp

 0770118381

Livrare in max: 1-3 zile lucratoare
Vândut în scop caritabil

“Placă de ardezie love story personalizată – O poveste de dragoste înălțată în ardezie”

Fiecare poveste de dragoste este unică și demnă de a fi celebrată într-un mod special. Cu placa de ardezie love story personalizată, ai ocazia de a captura esența acestei povești într-un cadru elegant și durabil.

Această placa ardezie de înaltă calitate devine un suport perfect pentru povestea voastră de iubire. Cu o poză distinctivă, care poate fi o imagine din momentul în care v-ați cunoscut sau o captură dintr-un moment important, și cu datele definitorii ale acelei zile speciale, placa se transformă într-o mărturie autentică a dragostei voastre.

Nu doar poza și datele fac din această placă ardezie un cadou memorabil, ci și cele două nume gravate cu atenție, care adaugă o notă personală și intimă. Aceste nume pot sărbători pe cei doi protagoniști ai acestei povești de dragoste extraordinare.

Placa ardezie love story personalizată nu este doar un obiect decorativ, ci și o expresie autentică a legăturii voastre. Fie că o așezați în camera de zi, pe un perete special din casă sau chiar în dormitor, aceasta va fi un punct de atracție și o amintire constantă a dragostei care vă unește.

Indiferent dacă alegi să o oferi cu ocazia aniversării voastre, în ziua de naștere a partenerului sau ca un cadou surpriză, această placă ardezie personalizată cu dragoste va fi cu siguranță apreciată pentru simbolismul și emoțiile pe care le transmite.

Închideți ochii și imaginați-vă această poveste de dragoste înălțată în ardezie, personalizată până în cel mai mic detaliu, cu poza și datele care spun întreaga voastră poveste. Alegeți placa ardezie love story personalizată pentru a perpetua această poveste într-o formă artistică și durabilă, mereu prezentă în viața voastră.

Conținut cutie: placă ardezie + suport

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Dimensiuni

19×19 cm, 29,5×29,5 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Placă ardezie personalizată poză și nume – Love Story”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ghid de mărimi