Placă ardezie personalizată cu poză – Iubit/ă

Cod:

65,00lei

-10%

Placa ardezie personalizata cu o poza draga este un cadou personal și semnificativ.

  • *Dimensiuni

    Reset options

    *Introdu poza

Ajuta-ma sa inving cancerul

Sunt Amelia, am 2 anisori, si sufar de cancer de sange, adica leucemie. Sunt in Turcia la tratament, iar costurile sunt foarte mari. Prin comanda ta ma vei ajuta sa imi platesc tratamentul. Multumesc!
Cumpără și Donează !
Comenzi telefonice

+40 770 118 381

Comanda prin Whatsapp

 0770118381

Livrare in max: 1-3 zile lucratoare
Vândut în scop caritabil

“Placă de ardezie personalizată – Cea mai romantică amintire pentru iubit/iubită”

Transformă momentele voastre speciale într-o amintire veșnică cu această placă de ardezie personalizată. Oferă-i/i-o iubitului/iubitei tale ca un dar unic și memorabil, care să marcheze iubirea voastră într-un mod cu totul aparte.

Această placă de ardezie de înaltă calitate este personalizată cu o poza specială a voastră, surprinsă într-un moment unic și semnificativ. Imaginea voastră va fi imortalizată pe această placă, adăugând un touch personal și emoțional.

Această placă eleganta combina frumusețea naturală a ardeziei cu o fotografie dragă vouă, transformând-o într-un cadou personal și memorabil.

Această placă ardezie personalizata devine o piesă decorativă minunată pentru casă, aducând mereu în prim-plan legătura voastră specială.

Indiferent dacă e vorba de aniversarea voastră sau orice altă ocazie specială, această placă ardezie personalizată va stârni emoții sincere și va rămâne ca o amintire prețioasă de-a lungul timpului. O dovadă palpabilă a iubirii voastre, această placă de ardezie personalizată este un cadou ce se transformă într-o operă de artă sentimentală.

Conținut cutie: placă ardezie + suport

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Dimensiuni

19x14cm, 29x19cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Placă ardezie personalizată cu poză – Iubit/ă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ghid de mărimi