Placă ardezie personalizată cu poză și nume – Diriginte

Cod:

65,00lei

-10%

Placa ardezie personalizata cu poza și nume pentru a oferi un cadou memorabil și cu adevărat semnificativ

  • *Dimensiuni

    Reset options

    *Introdu poza

    *Introdu numele

    *Introdu clasa

Ajuta-ma sa inving cancerul

Sunt Amelia, am 2 anisori, si sufar de cancer de sange, adica leucemie. Sunt in Turcia la tratament, iar costurile sunt foarte mari. Prin comanda ta ma vei ajuta sa imi platesc tratamentul. Multumesc!
Cumpără și Donează !
Comenzi telefonice

+40 770 118 381

Comanda prin Whatsapp

 0770118381

Livrare in max: 1-3 zile lucratoare
Vândut în scop caritabil

“Placă ardezie personalizată pentru diriginte – Cadoul perfect de aprecieri”

Căutați o modalitate specială de a exprima recunoștința și aprecierea pentru dirigintele care a avut un impact semnificativ în viața voastră sau a copilului vostru? Cu placa ardezie personalizată pentru diriginte, puteți oferi un cadou memorabil și cu adevărat semnificativ.

Această placă de ardezie personalizată este o modalitate minunată de a spune “mulțumesc” și de a transmite sentimentele voastre de recunoștință. Adăugați o poză a diriginților și personalizați placa cu numele său, creând astfel un cadou unic și personal.

Placa este potrivită pentru a marca sfârșitul anului școlar, petrecerile de pensionare sau alte momente semnificative. Este un mod creativ de a arăta cât de mult înseamnă dirigintele pentru voi sau pentru copilul vostru.

Placa ardezie personalizată pentru diriginte nu este doar un cadou, ci și o amintire durabilă și o modalitate de a păstra legătura cu un profesor special. Este un mod de a spune “mulțumesc” într-un mod inedit și de a arăta că eforturile și devotamentul lor nu trec neobservate.

Indiferent dacă este pentru un profesor, mentor sau dirigintele copilului vostru, această placă personalizată va fi cu siguranță apreciată și va aduce un zâmbet pe chipul celui care o primește. Alegeți placa ardezie personalizată pentru diriginte pentru a crea o amintire specială și de neuitat!

Conținut cutie: placă ardezie + suport

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Dimensiuni

14x19cm, 19x29cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Placă ardezie personalizată cu poză și nume – Diriginte”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ghid de mărimi