Placă ardezie personalizată cu poză – Tată

Cod:

69,00lei

-8%

Placa ardezie personalizata cu poza și un mesaj este un cadou încărcat de semnificații și emoții

  • *Dimensiuni

    Reset options

    *Introdu poza ta

Ajuta-ma sa inving cancerul

Sunt Amelia, am 2 anisori, si sufar de cancer de sange, adica leucemie. Sunt in Turcia la tratament, iar costurile sunt foarte mari. Prin comanda ta ma vei ajuta sa imi platesc tratamentul. Multumesc!
Cumpără și Donează !
Comenzi telefonice

+40 770 118 381

Comanda prin Whatsapp

 0770118381

Livrare in max: 1-3 zile lucratoare
Vândut în scop caritabil

Când vrei să îi spui tatălui tău cât de mult înseamnă pentru tine, nu există nicio modalitate mai specială decât cu o placă de ardezie personalizată cu poza, creată cu grijă și dragoste pentru el.

Această plăcuță de ardezie este o operă de artă în sine, ce poartă în ea o poveste unică și puternică. Cu o poza memorabilă, surprinzând un moment special dintre voi sau o amintire prețioasă, vei transforma această placă într-o comoară de neprețuit.

Așezată cu grijă pe birou, pe perete sau într-un loc special din casă, placa ardezie personalizată cu poza pentru dragul tău tată va rămâne o amintire constantă a dragostei și aprecierii tale.

Fie că alegeți să-i oferiți acest cadou de ziua lui de naștere, în ziua tatălui sau într-o altă ocazie specială, această placă de ardezie va transmite întotdeauna un mesaj profund și emoționant.

Fiecare privire la această plăcuță unică va aduce zâmbetul pe buzele tatălui tău și îl va face să simtă că este cu adevărat apreciat și iubit.

În fiecare zi, când va privi această placă de ardezie personalizată cu poza pentru dragul tău tată, el va simți legătura voastră puternică și va înțelege cât de mult contează pentru tine.

Alege să dăruiești o amintire plină de afecțiune, care să îl însoțească pe tatăl tău de-a lungul vieții și să îi amintească mereu de dragostea ta sinceră și necondiționată.

Conținut cutie: placă ardezie + suport

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Dimensiuni

19×19 cm, 29,5×29,5 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Placă ardezie personalizată cu poză – Tată”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ghid de mărimi