Ramă foto personalizată cu 3 poze – Nou născut

Cod: RSD-20

71,00lei

-11%

Ramă foto personalizată este mai mult decât un simplu cadru; este o mărturie a începutului unei noi povești pe care o porți pentru noul membru al familiei.

În stoc

  • *Încarcă aici cele 3 poze

    *Introdu numele

    *Introdu data nașterii

    *Introdu ora

    *Introdu greutatea și înălțimea

Ajuta-ma sa inving cancerul

Sunt Amelia, am 2 anisori, si sufar de cancer de sange, adica leucemie. Sunt in Turcia la tratament, iar costurile sunt foarte mari. Prin comanda ta ma vei ajuta sa imi platesc tratamentul. Multumesc!
Cumpără și Donează !
Comenzi telefonice

+40 770 118 381

Comanda prin Whatsapp

 0770118381

Livrare in max: 1-3 zile lucratoare
Vândut în scop caritabil

La atelierul nostru de personalizări, transformăm momentele de bucurie în amintiri de neprețuit. Prezentăm cu mândrie rama foto personalizată, un cadou special pentru a marca nașterea copilului tău, cu loc pentru 3 poze, numele lui și informații prețioase – data nașterii, ora și masurătorile sale.

Această ramă foto personalizată este mai mult decât un simplu cadru; este o mărturie a începutului unei noi povești și a iubirii pe care o porți pentru noul membru al familiei. Poți adăuga fotografii de la prima întâlnire cu copilul tău și să personalizezi cu numele lui, astfel încât să devină un suvenir minunat.

Dar ceea ce face această ramă cu adevărat specială sunt detaliile despre nașterea copilului tău – data, ora și masurătorile sale. Aceste informații sunt cele care marchează începutul vieții sale și devin o parte prețioasă a amintirilor familiei.

Fiecare privire la această ramă va reaminti de momentul magic al nașterii copilului tău și de emoțiile intense care l-au însoțit. Este un cadou potrivit pentru părinții proaspeți sau o modalitate perfectă de a sărbători și de a împărtăși vestea bună cu prietenii și familia.

Alege această ramă foto personalizată pentru a crea un cadou special cu ocazia nașterii copilului sau pentru a decora camera copilului cu detalii deosebite. Este o modalitate minunată de a arăta cât de mult înseamnă acest moment pentru voi și de a păstra amintiri prețioase ale unei noi vieți care a venit pe lume.

Greutate 0,500 kg
Dimensiuni 23 × 18 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ramă foto personalizată cu 3 poze – Nou născut”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ghid de mărimi