Ramă foto personalizată cu poză și text pentru dirigintă

Cod: RSP-08

69,00lei

-14%

Ramă foto personalizată este o modalitate frumoasă de a arăta cât de mult îți apreciezi diriginta.

În stoc

  • *Introdu poza

    *Introdu numele

    *Introdu clasa și promoția

Ajuta-ma sa inving cancerul

Sunt Amelia, am 2 anisori, si sufar de cancer de sange, adica leucemie. Sunt in Turcia la tratament, iar costurile sunt foarte mari. Prin comanda ta ma vei ajuta sa imi platesc tratamentul. Multumesc!
Cumpără și Donează !
Comenzi telefonice

+40 770 118 381

Comanda prin Whatsapp

 0770118381

Livrare in max: 1-3 zile lucratoare
Vândut în scop caritabil

În atelierul nostru de personalizări, marcăm momentele de tranziție cu rame foto personalizate care reflectă recunoștința și aprecierea ta. Prezentăm cu mândrie rama foto personalizată, un cadou deosebit creat pentru a spune “Mulțumesc” dirigintei tale la final de liceu. Această ramă foto personalizată cu poză și un mesaj de apreciere sincer este o modalitate unică de a celebra relația specială cu diriginta ta.

Personalizează această ramă cu o poză care să reprezinte anii minunați petrecuți la liceu și adaugă un mesaj de apreciere pentru diriginta ta. Mesajul poate exprima recunoștința ta pentru îndrumare, inspirație și sprijinul pe care i l-ați primit în această călătorie educațională.

Fiecare privire la această ramă va reaminti dirigintei tale de amintirile și legătura specială pe care ați creat-o împreună. Aceasta este o modalitate perfectă de a sărbători finalul liceului și de a arăta cât de mult înseamnă dirigenta ta pentru succesul și dezvoltarea ta.

Alege această ramă foto personalizată pentru a oferi un cadou memorabil dirigintei tale sau pentru a adăuga un detaliu deosebit în decorul sălii de clasă. Este o modalitate frumoasă de a arăta cât de mult o apreciezi și de a-ți exprima recunoștința într-un mod unic. Cu această ramă, vei face ca diriginta ta să se simtă apreciată și inspirată să continue să îndrume și să inspire generații de elevi.

Greutate 0,485 kg
Dimensiuni 20 × 20 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ramă foto personalizată cu poză și text pentru dirigintă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ghid de mărimi