Ramă foto personalizată cu poză și text pentru educatoare

Cod: RSP-01

69,00lei

-14%

Ramă foto personalizată cu poză și text este un cadou de apreciere pentru contribuția educatoarei la dezvoltarea copilului tău.

În stoc

  • *Introdu numele

    *Introdu poza

    *Introdu numele grupei si anul promoției

Ajuta-ma sa inving cancerul

Sunt Amelia, am 2 anisori, si sufar de cancer de sange, adica leucemie. Sunt in Turcia la tratament, iar costurile sunt foarte mari. Prin comanda ta ma vei ajuta sa imi platesc tratamentul. Multumesc!
Cumpără și Donează !
Comenzi telefonice

+40 770 118 381

Comanda prin Whatsapp

 0770118381

Livrare in max: 1-3 zile lucratoare
Vândut în scop caritabil

În atelierul nostru de personalizări, celebrăm momentele semnificative ale copilăriei cu o ramă foto specială, perfectă pentru a marca finalul grădiniței. Prezentăm cu mândrie rama foto personalizată cu nume și poză însoțită de un mesaj de apreciere pentru educatoare.

Această ramă foto personalizată este un cadou deosebit creat pentru a aminti de anii minunați petrecuți la grădiniță și de legătura specială cu educatoare. Dar ceea ce face această ramă cu adevărat specială este mesajul de apreciere dedicat educatoarei. Fie că alegi cuvinte de recunoaștere, mulțumire sau dorințe pentru viitor, acest mesaj va fi o dovadă a recunoștinței pentru contribuția educatoarei la dezvoltarea copilului tău.

Fiecare privire la această ramă îi va aminti educatoarei de copiii de la grădiniță, de aventurile din clasă și de educația oferită cu dragoste. Aceasta este și o modalitate frumoasă de a spune “La revedere” și de a arăta cât de mult înseamnă educatoarea pentru voi.

Alege această ramă foto personalizată pentru a marca momentul finalului grădiniței sau pentru a oferi un cadou de apreciere educatoarei. Este o modalitate perfectă de a sărbători această tranzitie specială și de a arăta cât de mult înseamnă educația și legătura cu educatoarea pentru copilul tău.

Greutate 0,485 kg
Dimensiuni 20 × 20 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ramă foto personalizată cu poză și text pentru educatoare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ghid de mărimi