Sticlă personalizată cu poză și nume – Fată

Cod: BD01Z-3

40,00lei

Sticla personalizată cu poză și nume pentru fete este un cadou deosebit și plin de afecțiune pentru fetița dragă din viața ta

Doar 1 rămase în stoc

  • *Introdu poza

    *Introdu numele

Ajuta-ma sa inving cancerul

Sunt Amelia, am 2 anisori, si sufar de cancer de sange, adica leucemie. Sunt in Turcia la tratament, iar costurile sunt foarte mari. Prin comanda ta ma vei ajuta sa imi platesc tratamentul. Multumesc!
Cumpără și Donează !
Comenzi telefonice

+40 770 118 381

Comanda prin Whatsapp

 0770118381

Livrare in max: 1-3 zile lucratoare
Vândut în scop caritabil

Sticla pentru fete personalizată cu nume și poză este un cadou extraordinar și plin de semnificație. Este un obiect unic, care îmbină personalizarea cu fotografia și care va aduce un zâmbet pe chipul oricărei fete.

Sticla cadou cu nume și poză, pentru fete este o modalitate specială de a exprima afecțiunea și dragostea față de persoana dragă. Poți alege o poză cu voi două, cu prietenii sau cu momente speciale și să o personalizezi cu numele ei. Astfel, sticla devine un simbol al amintirilor frumoase și al legăturii voastre.

Sticla cu nume și poză pentru fete este perfectă pentru a fi folosită în diferite activități – la școală, în timpul liber sau la antrenamentele sportive. Este un obiect practic și util, care o va însoți în fiecare zi și care îi va aminti de momentele pline de bucurie.

Sticla pentru fete personalizată cu poză și nume este un gest personal și atent. Este o dovadă că ai luat în considerare interesele și preferințele ei și că vrei să îi oferi un cadou memorabil. Fiecare înghițitură pe care o va lua din sticla personalizată îi va aduce aminte de afecțiunea ta și de legătura specială pe care o aveți.

Sticla personalizată cu nume pentru fete devine un obiect de prețuit și de păstrat. Este un simbol al individualității și al unicității ei, iar poză și numele ei o fac cu atât mai specială. Fiecare dată când o va utiliza, va simți că are un obiect care îi aparține în mod exclusiv.

Sticla pentru fete personalizată cu poze și nume este un mod minunat de a surprinde și de a aduce bucurie. Este o dovadă de iubire și de respect, care va consolida legătura voastră și va crea amintiri de prețuit.

Așadar, nu ezita să alegi o sticla personalizată cu nume și poză pentru fete. Este un cadou deosebit, care îi va aminti mereu cât de specială este și cât de mult înseamnă pentru tine. Oferă-i acest cadou plin de afecțiune și vei vedea cum va răspunde cu zâmbete și emoție sincera.

Sticlă personalizată pentru copii

Capacitate: 400 ml

Material: plastic

Culoare: alb cu roz

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sticlă personalizată cu poză și nume – Fată”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ghid de mărimi